Openworld to to rzeczywiscie jest
POLECAM!! Mam ja od jakiegos miesiac (chyba), na poczatku podchodzilem do tej gry z dystansu
Myslalem sobie, "sterowanie do dupy, grafika taka sobie, gdzie tu logika, nie umiem w to grac!" Ale po czasie przekonalem sie do niej i to na maxa!! Jest swietna na prawde, ogromny i piekny swiat (cos w stylu GTA, tylko o wiele bardziej spektakularne i czadowe! Jak pierwszy raz polecialem helikopterem tal wysoko jak tylko sie da zeby zobaczyc caly swiat to az mi szczeka opadla, doslownie!!
) Sam pomysl mnie zwalil z nog, ziomek ktory ma na rece harpun, ktory wystrzeliwuje w miejsce, ktore sobie upatrzy (jakis wysoki budynek, albo ciezko dostepne miejsce) i dzieki temu harpunowi on tam sie dostaje bez problemu. Jak rozkminilem o co chodzi w tej grze to nie moglem sie od niej odczepic
Ale oczywiscie gralem w nia poniewaz nie mialem wtedy neta i nie moglem grac w U3
Po przywroconym necie zagralem jeszcze kilka razy w Just Cause 2 i odkrylem ze mozna nagrywac rozgrywke tak jak w Uncharted 3 ale tylko przez 10 min. i wpadlem na pomysl ze przydaloby sie (skoro jeste opcja nagrywania) nagrac w przyszlosci gameplay'a z Just Cause 2
Niestety kochana gierka nagrywa to w takiej jakosci ze az plakac sie chce ale zawsze mozna cos wykabinowac na kompie aby uzyskac lepsza jakosc
Takze ogolnie polecam goraco, jak tylko zobaczysz ta gre w sklepie to bierz do koszyka i KUPUJ! Naprawde warto
To tyle
Mam nadzieje ze pomoglem