widze ze tylko elo jest obronca prawdziwego ducha sportu z patriotycznym podejsciem...
i ja sie z tym tez zgadzam... krytykowac kazdy moze...ale wspierac mimo zlych wynikow to juz ciezej...
nie wierze ze chlopaki nie daja z siebie wszystkiego(przynajmniej 80% z siebie to na bank daja)
ale pamietajmy ze ktos musi przegrac by inny mogl wygrac...
kazdy kraj ma kibicow, kazda druzyna, i nigdy tak sie nie zdarzy zeby wszyscy swietowali razem (MŚ,Euro,LM)
zawsze sa wygrani i przegrani... ale czy to powod by najezdzac i mieszac z blotem tych co nas reprezentuja ??
ja bede trzymal qciuki za naszych z duma, i wierze ze pilka nozna jest takim sportem ze i nam moze sie udac,
zwlaszcza ze gramy u siebie, co dodatkowo moze dodac nam skrzydel...
aczkolwiek moze tez byc w druga strone, i presja plus stress sparalizuja naszych pilkazy...
ale to jest sport... a nie polityka... tutaj wygrywasz ciezka praca,umiejetnosciami, charakterem.
Podziwiam Smude ze potrafi byc tak konsekwetny ze mimo iz podobno sie jeszcze zastanawial nad Borucem i Zewlakowem to i tak ich nie wzial(niby za pierdole, ale chlopaki znali zasady)
Najbardziej ubolewam nad Zewlakowem, ogladalem z nim pare wywiadow, madry chlopak...
wiec mam nadzieje ze jak sie zaczna Finaly Euro to wszyscy razem bedziemy krzyczec na forum
POLSKA GOLA i nie bede musial nikomu banow rozdawac
ps. zna ktos jakas piosenke ktora wybije mi z gowy koko koko euro spoko ??
tylko nie typu Piejo kury piejo nie maja koguta :p
ani Ozonu numa numa jej