Autor Wątek: Zagadki fabuły (spoilery)  (Przeczytany 66185 razy)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
Odp: Zagadki fabuły (spoilery)
« Odpowiedź #135 dnia: Kwiecień 27, 2012, 18:57:37 »
faktycznie wlasnie Elena oddala mu pierscien...
ale jak i kiedy go zdobyla... eh ;)
no i Sully znalazl jakies tam skarby ;) wiec juz wiem skat maja kase na podrozowanie ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #136 dnia: Kwiecień 27, 2012, 22:20:07 »
Mnie się wydaję że jak po prostu zobaczył zwłoki Francisa Drake'a to jakiś taki respekt go ogarnął i zapomniał o tym całym deszyfratorze. Przynajmniej ja tak sobie to tłumacze ;D

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 22
  • Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń.
« Odpowiedź #137 dnia: Kwiecień 27, 2012, 23:32:54 »
No ta możliwe co nie zmienia faktu że pierścień ma inny kształt w 1 i inny kształt w 3, i jeszcze jest dziura fabularna z datą powstania pierścienia.
no i Sully znalazl jakies tam skarby  wiec juz wiem skat maja kase na podrozowanie
Ta tylko po drugiej części byli stratni bo z shambali nic nie wynieśli, a "więżenie pożarło" całą ich kasę.
Mimo wszystko i tak lepiej pieski wytłumaczyli skąd bohater ma kasę na podróże niż twórcy Tomb Raider'a którzy poszli na łatwiznę i tworząc bohaterkę super bogatą.
Push your matches, no more rain,
Burn this fucking world today.

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #138 dnia: Kwiecień 28, 2012, 07:33:58 »
No ta możliwe co nie zmienia faktu że pierścień ma inny kształt w 1 i inny kształt w 3, i jeszcze jest dziura fabularna z datą powstania pierścienia.
no i Sully znalazl jakies tam skarby  wiec juz wiem skat maja kase na podrozowanie
Ta tylko po drugiej części byli stratni bo z shambali nic nie wynieśli, a "więżenie pożarło" całą ich kasę.
Mimo wszystko i tak lepiej pieski wytłumaczyli skąd bohater ma kasę na podróże niż twórcy Tomb Raider'a którzy poszli na łatwiznę i tworząc bohaterkę super bogatą.

Z tym się nie zgodzę, to było tak "Poszła cała Twoja kasa i sporo mojej" tak to powiedział Sully ;)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #139 dnia: Kwiecień 28, 2012, 09:16:52 »
no to chyba ladne ceny maja... albo chlali po tym pare dobrych miesiecy/lat...
bo raczej takie znalezisko co Sully na swojej łajbie wywiozl to powinno byc warte tyle ze na ich trojke to powinno starczyc na dogodne zycie ;) porsche ferrari i w ogole...
przynajmniej tak mi sie wydaje hehehe ;)

Offline Herkus Monte

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #140 dnia: Maj 04, 2012, 17:34:28 »
Dla mnie najwiekszym zdziwieniem było gdy do Natana celował Salim i pyta go czy zna angielski a Natan nie ze mówi po polsku. Poczółem się świetnie jak to usłyszałem. Czyli wnioskuje ze jest polakiem  ;) No tak ale skąd Salim zna polski moze jakiś archeolog z polski go nauczył. mysle sobie dalej przecież Marloe też mowi i Talbot i Sali Elena itd. o co kaman . Natan przodek Drake - pewnie jest potomkiem z jakiegos nieslubnego łoza F.Drake z polką ktora zwiała z Rzeczpospolitej do Angli pewnie jakaś szlachcianka z jagiellonow . uciekla bo sie krolowi naraziła pewnie o korone chodziło. pewnie marloe została wysłana przez tusia i bronia aby niedopuscic do odkrycia prawdy przez NATANA ze jest prawowitym władcą POLSKI  :)
nath

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #141 dnia: Maj 04, 2012, 18:49:41 »
Koleś to jest po prostu dubbing. W Hiszpanii tak samo mogą sobie mówić...

Albo sobie jaja robisz xD

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #142 dnia: Maj 04, 2012, 19:53:41 »
Dla mnie najwiekszym zdziwieniem było gdy do Natana celował Salim i pyta go czy zna angielski a Natan nie ze mówi po polsku. Poczółem się świetnie jak to usłyszałem. Czyli wnioskuje ze jest polakiem  ;) No tak ale skąd Salim zna polski moze jakiś archeolog z polski go nauczył. mysle sobie dalej przecież Marloe też mowi i Talbot i Sali Elena itd. o co kaman . Natan przodek Drake - pewnie jest potomkiem z jakiegos nieslubnego łoza F.Drake z polką ktora zwiała z Rzeczpospolitej do Angli pewnie jakaś szlachcianka z jagiellonow . uciekla bo sie krolowi naraziła pewnie o korone chodziło. pewnie marloe została wysłana przez tusia i bronia aby niedopuscic do odkrycia prawdy przez NATANA ze jest prawowitym władcą POLSKI  :)

Hehe, karma + :D

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #143 dnia: Maj 04, 2012, 20:05:03 »
http://www.uncharted.pl/forum/przywitaj-sie!/watek-powitalny-czyli-slow-pare-o-kazdym-z-nas-%29/495/
Zanim gdziekolwiek zaczniesz dyskusje, proponuje zajrzeć tam >:(

Offline Herkus Monte

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #144 dnia: Maj 05, 2012, 06:52:20 »

a ty to na serio potraktowałeś? pewnie ze sobie jaja robie
nath

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #145 dnia: Maj 05, 2012, 11:03:06 »

a ty to na serio potraktowałeś? pewnie ze sobie jaja robie

Skąd miałem wiedzieć, nowy jesteś na forum, nie znam Cię, a ja już widziałem takich kolesi ...   ;)

Offline kielePL

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #146 dnia: Maj 26, 2012, 17:44:03 »
a teraz was zaskocze bo chyba tego nie było :) podczas konwoju w kanionie wrog skoczyl na nathana salim jechal koniem przed nim ... to jakim cudem wziął sie przed kanionem i chwycił nathana ? :D

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #147 dnia: Maj 26, 2012, 18:02:37 »
Zależy gdzie to się znalazł... To jest tylko cutscenka..

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #148 dnia: Czerwiec 17, 2012, 11:11:39 »
Dobra, zrobiłem znowu U1 i mam parę wniosków. Nate zostawił pierścień przy ciele Drake'a, bo zwątpił w to wszystko, chciał się wycofać, dopiero Elena przywróciła mu wiarę i na nowo chciał odkryć atlantydę piasków. A co do męża Eleny, chyba nawet o nim nic nie usłyszałem, bo nie utkwiło mi w pamięci ;P.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #149 dnia: Czerwiec 17, 2012, 12:49:23 »
ja tez nic nie wyłapałem o Eleny mężu a też niedawno przechodziłem